Gå direkt till textinnehållet
Luleå Porsön

Hyr förråd i Luleå

Varma, rena och säkra förråd att hyra i Luleå.
Lediga förråd

Välkommen till Lättlagrat Luleå Porsön. Anläggningen erbjuder ett hundratal förråd i varierande storlekar. Den är uppvärmd, kameraövervakad och larmad dygnet runt.

Hos Lättlagrat på Porsön finns möjlighet att hyra förråd i Luleå till allt vad som kan tänkas. Möbelförvaring, däckförvaring, magasinering av bohag, cykelförvaring och lagring under renoveringar.

Vi erbjuder lån av släpvagn i samarbete med Freetrailer. Till våra företagskunder finns möjlighet att nyttja en container för avfallshantering. Samtliga förråd finns i markplan vilket gör in- och utlastning enkelt. Lastkaj finns vid ena entrén för underlätta för större flyttbilar. Välkommen att boka förråd på Lättlagrat Luleå Porsön.

Mer information

Öppettider
Alla dagar 06-23
Entrényckel
Mobilapp
Lås till förråd
Eget hänglås
Antal förråd
180+
Förrådsstorlekar
0.5 m2 - 35 m2
Lån av släpvagn
Ja
Boka direkt på webben

Få tillgång redan idag.

Boka ditt förråd på webben och få tillgång direkt. Allt sker helt digitalt och du tilldelas ett förråd automatiskt. Välkommen att boka ditt förråd idag - smidigt och enkelt.
Boka förråd
Flytthjälp

Låna släpvagn

Låna en släpvagn genom vår samarbetspartner Freetrailer. Boka online och lås upp släpet med Freetrailer-appen. Smidigare kan det inte bli.
Boka släpvagn