Gå direkt till textinnehållet
För företag

Hyr ett flexibelt utrymme

Lättlagrat erbjuder flera olika förråd till företag. Hyr ett tempererat drive-up förråd på 25 m2 eller ett mindre förråd som produktlager, verktygsförvaring eller förvaring av mässmaterial.
Se anläggningar

Sälj- och produktlager

Har ni säljare ute på vägarna? Hyr ett förråd till era produkter och material som säljarna behöver ute hos kund. En lättillgängligare eller smidigare förvaringslösning går inte att hitta.

Verktygsförvaring

Våra förråd passar perfekt till mobila hantverkare, montörer och tekniker. Får inte alla verktyg plats i bilen eller är stöldrisken för hög? Förvara lätt och säkert era verktyg i ett förråd.

Möbelförvaring

Vid en kontorsflytt är det mycket som ska klaffa. Förvaring av möbler och annat är en sådan sak. Kanske ska ni successivt flytta in i det nya kontoret och inte vill låsa in era möbler.

Säsongslager

Är ni en restaurang som behöver förvara möbler från er uteservering under vintern? Eller har ni mässmaterial som endast används då och då?

Avfallshantering

I samarbete med Greencare erbjuder vi avfallshantering på utvalda anläggningar. Det ska vara lätt att göra rätt och ta hand om vår planet.
Se anläggningar

Vår säkerhet, er trygghet

Säkerheten är A och O för att vi och våra kunder ska känna sig trygga. Våra anläggningar är utrustade med videoövervakning, högteknologiska låssystem och larm dygnet runt. Vi har även säkerhetspersonal som arbetar förebyggande och som snabbt finns på plats i händelse av larm.
Om Säkerheten
Storleksberäknare

Hur stort behöver ni?

Olika behov kräver olika lösningar. Vår flexibilitet när det kommer till yta är svårslagen.
Se förråd Beräkna storlek