Gå direkt till textinnehållet
Om säkerheten

Vår säkerhet, din trygghet

Säkerheten är A och O för att vi och våra kunder ska känna sig trygga. Alla våra anläggningar uppfyller högt ställda säkerhetskrav tack vare ett noggrant säkerhetsarbete och toppmodern teknologi.
Om Lättlagrat

Övervakning & larm

Våra anläggningar är larmade mot brand och inbrott samt videoövervakade dygnet runt. Säkerhetspersonal arbetar även förebyggande och finns snabbt på plats i händelse av larm.

Låssystem

Vi använder oss av högteknologiska och säkra låssystem med personliga digitala nycklar. Vi kan spåra när någon kommer öppnar dörrar och vem som befinner sig i våra anläggningar.

Försäkringar

Vi gör allt för att det oförutsedda inte ska ske. Men skulle något hända, är försäkring en trygghet. Vi erbjuder alla kunder en extra trygghet med Trygg Hansa.

Skadedjursbekämpning

Ovälkomna gäster är aldrig trevligt. Våra anläggningar är utrustade med olika skadedjursfällor och noggranna inspektioner utförs regelbundet av proffs.

Partners

Vi samarbetar med olika aktörer för att säkerställa god service och hög säkerhet.
Boka direkt på webben

Få tillgång redan idag.

Boka ditt förråd på webben och få tillgång direkt. Allt sker helt digitalt och du tilldelas ett förråd automatiskt. Välkommen att boka ditt förråd idag - smidigt och enkelt.
Boka förråd
Vanliga frågor

Har du någon fundering?

Här har vi samlat svar på vanliga frågor om våra förråd och anläggningar. Läs gärna och se om du hittar svaret du söker.
Frågor & svar