Gå direkt till textinnehållet
Om self storage

Flexibel förvaring

Förvaring och magasinering utan krångel. Det är vad self storage är.
Våra anläggningar

Vad är Self storage?

Self storage betyder självlagring, och det är precis vad det är. Vissa kallar det att magasinera, förvara eller lagra. På Lättlagrat säger vi att vi hyr ut förråd, inte mer komplicerat än så. Skillnaderna mellan modern förrådsuthyrning och traditionell magasinering eller slitna lägenhetsförråd är många. Bland annat den höga säkerheten, att du som kund har tillgång till ditt förråd varje dag året om samt att det är varmt och rent.
Se anläggningar

Användningsområden

Våra förråd går att hyra till en massa olika ändamål. Här listar vi några exempel.
Privat

Magasinera bohag

Kanske är du mellan boenden eller renoverar? Hyr ett förråd för att magasinera ditt bohag under en kortare eller längre period.

Privat

Däckförvaring

Behöver du förvara dina däck när det inte är säsong? Då är förråd en perfekt lösning. Hyr ett förråd och passa även på att nyttja den ytan till annat du behöver lagra.

Privat

Säsongsförvaring

Skidutrustning, vinterkläder, utemöbler, trädgårdsverktyg eller något annat? Oavsett så är förråd en smidig lösning för säsongsförvaring.

Privat

Cykelförvaring

Cyklar tar väldigt mycket plats där hemma, speciellt när de inte används. Ett förråd till cyklarna och tillbehör frigör utrymme till annat där hemma.

Företag

Sälj- och produktlager

Har ni säljare ute på vägarna? Hyr ett förråd till era produkter och material som säljarna behöver ute hos kund. En lättillgängligare eller smidigare förvaringslösning går inte att hitta.

Företag

Verktygsförvaring

Våra förråd passar perfekt till mobila hantverkare, montörer och tekniker. Får inte alla verktyg plats i bilen eller är stöldrisken för hög? Förvara lätt och säkert era verktyg i ett förråd.

Företag

Möbelförvaring

Vid en kontorsflytt är det mycket som ska klaffa. Förvaring av möbler och annat är en sådan sak. Kanske ska ni successivt flytta in i det nya kontoret och inte vill låsa in era möbler.

Företag

Säsongslager

Är ni en restaurang som behöver förvara möbler från er uteservering under vintern? Eller är ni ett företag som har annat som endast nyttjas säsongsvis? Använd ytan på kontoret till annat.

Boka direkt på webben

Få tillgång redan idag.

Boka ditt förråd på webben och få tillgång direkt. Allt sker helt digitalt och du tilldelas ett förråd automatiskt. Välkommen att boka ditt förråd idag - smidigt och enkelt.
Boka förråd
Vi är medlemmar i Swedish Self Storage Association och Fedessa.
Om Lättlagrat