Gå direkt till textinnehållet
Boka förråd

Så bokar du förråd

Här följer en guide hur du bokat förråd hos Lättlagrat.
Våra anläggningar

Våra förråd i Luleå och på våra andra platser passar perfekt till olika ändamål. Magasinering av bohag, däckförvaring, säsongslager, cykelförråd, möbelförvaring under renovering och mycket mer. Så här bokar du ett varmt och säkert förråd hos Lättlagrat.

Steg 1: Välj anläggning
För att boka ett förråd börjar du med att välja den Lättlagrat-anläggning som passar dig bäst. Våra anläggningar lättillgängliga, så du kan välja den som är närmast dig för maximal bekvämlighet.

Steg 2: Välj storlek
Anpassa din förvaring efter dina specifika behov. Ska du magasinera bohag kanske du behöver ett lite större förråd, ska du förvara skidor eller vinterkläder kanske du klarar dig på ett mindre förråd. Välj den rätta storleken på ditt förråd för att säkerställa att du har tillräckligt med utrymme för dina ägodelar. För att beräkna den storlek du behöver, se storleksberäknaren.

Steg 3: Slutför bokningen
Slutför din bokning enkelt och smidigt genom att fylla i din betalningsinformation och bekräfta din bokning. Ditt förråd är redo för användning, och betalningen sker automatiskt varje månad så du kan njuta av den enkelhet och flexibilitet som Lättlagrat erbjuder.

Steg 4: Flytta in i förrådet Efter bokning får du en bekräftelse och guide hur du får tillgång till ditt förråd. Anläggningen öppnas antingen med en mobilapp eller kod. Passa på att låna ett släp när du flyttar in.

Boka direkt på webben

Få tillgång redan idag.

Boka ditt förråd på webben och få tillgång direkt. Allt sker helt digitalt och du tilldelas ett förråd automatiskt. Välkommen att boka ditt förråd idag - smidigt och enkelt.
Boka förråd
Vanliga frågor

Har du någon fundering?

Här har vi samlat svar på vanliga frågor om våra förråd och anläggningar. Läs gärna och se om du hittar svaret du söker.
Frågor & svar